Oficiální webová prezentace Višňového na jižní Moravě

Nejen v období narozeninových oslav, letních party či příchodu sv. Mikuláše, vánočních svátků nebo oslav příchodu Nového roku v den Silvestra. Tyto dny bývají často spojeny se zábavnou pyrotechnikou.

Městys Višňové apeluje především na Vás, abyste nákup této „zábavné pyrotechniky“ a užívání domýšleli do reálných detailů.

Už při nákupu se seznamte se všemi jejími efekty, tak aby tyto nepřesahovaly Vaše možnosti, např. prostorové možnosti, ohrožení sousedních nemovitostí, sousedského spolužití apod.

Obdobně uvažujte i při jejím použití. Promyslete nejen okolnosti vlastního prostoru pro její využití, ale i okolnosti, které na toto navazují. Může to být například denní doba, ve které ji chcete užít. Rozhodně nezapomínejte na zachování dobrých sousedských vztahů, které si tímto můžete narušit. Rozhodně vždy ctěte zásady bezpečnosti. Zde samozřejmě je nutné, abyste dodržovali návod, který je vždy na dané pyrotechnice uveden. Každopádně však mám na mysli, abyste respektovali a dodržovali zásadu, že zábavná pyrotechnika nepatří do rukou dětem – vyjma I. třídy nebezpečnosti.

Za městys a za občany Višňového děkujeme.

Další informace naleznete na zdroji: https://www.policie.cz/clanek/pouzivani-zabavne-pyrotechniky.aspx

Kontakt

Městys Višňové

www.visnove.cz

info(at)visnove.cz

tel.: 515339130

starosta:

+420 602 640 403

místostarosta:

+420 736 531 841

všechny kontakty zde