Oficiální webová prezentace Višňového na jižní Moravě

Na sobotu 29. 12. 2018 bylo na Zimním stadionu Znojmo nejen místním rozhlasem avizováno hokejové utkání „Adámci“ proti „Zbytku světa“. Autobus vezoucí nejen hráče, ale i fanoušky višňovského hokeje, kterým jsme my hráči vděčni za nádhernou kulisu, odjížděl ze zastávky v 18.15.

Po úvodním rozbruslení tým „Adámků“ pokřtil své nové týmové dresy. Do jejich týmových barev byli oblečeni i někteří skalní fanoušci. Úvodní vhazování provedl pan Václav Adámek z okálu. Tým „Zbytku světa“ se zakousl do týmu „Adámků“. Bohužel však tlak nepřinesl patřičný brankový efekt.  V těchto momentech tým podržel gólman. Hra se však začala obracet a tým „Adámků“ postupně nabíral na síle. Dokázal se dopracovat k vedení 5 : 1. Od vyššího přídělu ochránil tým „Zbytku světa“ výborně chytající brankář. V závěru se týmu „Zbytku světa“ podařilo korigovat výsledek.

Tým „Adámků“ byl v zápase lepším týmem. Mančaft „Zbytku světa“ může jen litovat nevyužitého tlaku ze začátku utkání. Za hráče bych chtěl vyslovit velké poděkování všem fanouškům, kteří na tento hokejový „mač“ přijeli. Nejen tento zápas ukázal, že hokeji ve Višňovém patří nejen současnost, ale že mu roste i hokejová budoucnost, a to formou mladých velmi šikovných hokejistů.

Kontakt

Městys Višňové

www.visnove.cz

info(at)visnove.cz

tel.: 515339130

starosta:

+420 602 640 403

místostarosta:

+420 736 531 841

všechny kontakty zde