Oficiální webová prezentace Višňového na jižní Moravě

Tradiční turnaj o vánočních svátcích ve višňovské sportovní hale měli fotbalisté místní tělovýchovné jednoty na programu i na Štěpána závěru loňského roku 2023.
V herním systému každý s každým v příjemném vánočním prostředí spojeném s přátelskou atmosférou se zapojilo celkem šest pro turnaj sestavených družstev. Na 1. místě skončil tým Žebrákov. Tým byl tvořen převážně želetickými a prosiměřickými fotbalisty. Na 2. místě skončil tým Sebranka, který vytvořili hráči višňovského A týmu. Na 3. místě tým Nealko. Roky známé mužstvo složené z hráčů A a B týmu. Čtvrté místo obsadilo Šohajíci. Toto družstvo tvoří nejmladší hráči z kategorie dospělých. Páté místo Benfika, kterou tvořili hráči višňovského B týmu. Na 6. místě skončil Moravský Krumlov. V týmu hráli po roky stejně hráči, kteří jsou zdatnými pětačtyřicátníky a možná i víc. Doplnili je i staří páni z Višňového v obdobném věku.
Po skončení turnaje bylo třeba připravit sál pro taneční zábavu, která začínala ve 20.00 hodin. Za příjemnou početnou účast na této Štěpánské zábava děkují její sportovní pořadatelé.

Kontakt

Městys Višňové

www.visnove.cz

info(at)visnove.cz

tel.: 515339130

starosta:

+420 602 640 403

místostarosta:

+420 736 531 841

všechny kontakty zde