Oficiální webová prezentace Višňového na jižní Moravě

Včera v neděli 1. října se za krásného až letního slunečného počasí se utkalo naše mužstvo fotbalových mladších žáků na domácím hřišti se zcela „vyhraněným“ favoritem 1.SC Znojmo. Mužstvem, které by mělo hrát zcela jinou soutěž. Přesto naši žáčci nastoupili a bojovali. Nic nevzdali. Po úvodní brance soupeře odpověděli okamžitě vyrovnávací brankou. Postupem času hry se začalo ukazovat, že soupeř má navíc, že je fotbalově vyzrálejší, připravenější. Že jsou v jeho týmu dětské hvězdy celého okresu.  Přesto přesevše bojovali, nic nevzdali. Konečných 2 : 8 vypovídá sice nehezky, ale není tomu tak. Ba naopak můžeme být pyšni na to, jaký výkon tyto děti podaly. Po skončení zápasu tak mohli tito hráči se vztyčenou hlavou pogratulovat soupeři k jejich výhře. Dokázali vzdát hold vítězi. Byl to jasný výraz cti našich hráčů. Za touto nejen fyzickou ale i morální připraveností stojí samozřejmě i trenérský tým, který s nimi pracuje. Velký dík jemu.

A tribuna, které hostující vítězný tým děkoval. Ano, i na ní měli převahu fanouškové hostujícího týmu, kteří byli tvořeni především rodiči hráčů v poli.   

Je však zapotřebí vyjádřit velký obdiv našim fotbalovým žáčkům. Poděkovat trenérům za připravenost dětí, a to nejen fotbalovou, ale i v oblasti morálky, chování a vystupování. Máme být právem na co hrdi.

Kontakt

Městys Višňové

www.visnove.cz

info(at)visnove.cz

tel.: 515339130

starosta:

+420 602 640 403

místostarosta:

+420 736 531 841

všechny kontakty zde