Oficiální webová prezentace Višňového na jižní Moravě

V neobvyklé situaci u nás i ve světě pokračuje období omezených služeb a provozoven. Vzhledem k uvolněním některých vládních opatření zavedených v souvislosti s pandemií koronaviru COVID 19 je Knihovna ve Višňovém od pondělí 27. dubna s následujícími omezeními a doporučeními opět v provozu.

Poplatky za opožděné vrácení knih se nebudou účtovat do 15. června a provoz knihovny je omezen pouze na vrácení a půjčení knih bez přístupu k internetu.

Pro návštěvníky knihovny platí povinnost nosit roušku, při vstupu použít dezinfekci rukou nebo jednorázové rukavice a dodržovat dvoumetrové odstupy.

Život ve višňovské knihovně se však nezastavil ani v době karantény. Doba, kdy byly služby a akce v knihovně zastaveny byla využita k činnostem, které byly pro veřejnost aktuální. V knihovně se přebalovaly poškozené obaly knižního fondu a díky produkci našich nakladatelství si také můžete vybrat z další spousty knižních novinek. Potřeba oddychnout si od reality stále stoupá a kniha se vyloženě nabízí jako osvědčený prostředek.

Kontakt

Městys Višňové

www.visnove.cz

info(at)visnove.cz

tel.: 515339130

starosta:

+420 602 640 403

místostarosta:

+420 736 531 841

všechny kontakty zde