Oficiální webová prezentace Višňového na jižní Moravě

Ve čtvrtek 23. února se od 18 hodin opět naplnila galerie Zmolského pivovaru ve Višňovém. Vedení městyse ve spolupráci s členy kulturního výboru zde opět připravilo prostor pro cestovatelskou přednášku znojemského cestovatele Bronislav Mikuláška. Tentokrát tématem bylo V zemi Sandokana – Malajsie.
Pro většinu přítomných již přednášejícího nebylo třeba představovat. Téma tohoto večera bylo oproti Sibiři jinak laděné. Zatímco přednáška o Sibiři byla spojená s náročností, s obtížnou přístupností v přírodě, o námaze, vyčerpání, únavě a neskutečné radosti z dosaženého cíle, téma tohoto večera bylo jinak laděné. Jednalo o představení země Jihovýchodní Asie, krajiny a lidí této části světa. Přednášející nám posluchačům představil Malajsii, jak ji chtěl poznat a co chtěl sám v zemi poznat. Poutavé přednášení, videoprojekce a vyprávění nebylo laděno tak, jak by je asi představila komerční televize v dokumentu. Bylo plné zajímavostí a filosofie tamních hodnot a způsobu života nejen v plně civilizovaných částech země.
Velmi nás pořadatele těší to, že oblíbenost přednášek je velká. Když přítomní se zajímají o další možná setkání, o další témata cestovatelských přednášek

Kontakt

Městys Višňové

www.visnove.cz

info(at)visnove.cz

tel.: 515339130

starosta:

+420 602 640 403

místostarosta:

+420 736 531 841

všechny kontakty zde