Oficiální webová prezentace Višňového na jižní Moravě

Na sobotní podvečer 5. listopadu připravila paní Petra Pleskotová program plný radosti, zábavy a masek pro všechny děti.

Sportovní hala ve Višňovém byla velmi pestře a bohatě vyzdobena tematicky halloweeensky k radosti nejen dětí, ale i jejich rodičů. Teprve pak mohla začít show halloweenské disko-párty. O veškerou výzdobu se postarala paní Petra Pleskotová. Ta rovněž připravila i velké množství soutěží pro děti nejen v maskách.  Velké množství dětí v doprovodu svých rodičů dorazilo na program plný zábavy, her pro děti a tanečních a tematických písniček. Celý tento program započal 15. hodinou. Až do počátku večera roztančila hudba všechny děti oblečené do jejich kostýmů a masek včetně jejich rodičů. Zábavné soutěže plné dynamiky děti nesmírně přitahovaly. Nechyběla ani drobná sladká odměna pro ně.

Nejen za rodiče dětí mohu vyslovit poděkování za tak perfektně připravenou akci pro děti, kterých byla spolu s jejich rodiči plná sportovní hala. Velké poděkování vyslovuji i za městys Višňové a kulturní výbor při zastupitelstvu. Rovněž děkuji fotbalistům, kteří poskytli sportovní halu, a provozovali občerstvení. Drobný materiál, cukrovinky a audiotechniku poskytl městys Višňové. Poděkování za veškerou organizaci, všechnu výzdobu sportovní haly, přípravu programu, materiál přípravy, vlastní program patří paní Petře Pleskotové. Připravit něco takového zasluhuje i obdiv. Poděkovat musíme i děvčatům, která pomáhala při programu v sále. 

Kontakt

Městys Višňové

www.visnove.cz

info(at)visnove.cz

tel.: 515339130

starosta:

+420 602 640 403

místostarosta:

+420 736 531 841

všechny kontakty zde