Oficiální webová prezentace Višňového na jižní Moravě

Pro višňovský fotbal je dlouholetou tradicí Štěpánský turnaj, který se uskutečňuje ve víceúčelové sportovní hale tělovýchovné jednoty ve Višňovém.

Turnaj byl zahájen rozlosováním v 9.00 hodin 26. prosince. Obsazován je višňovskými družstvy sestavenými výhradně pro tento den. Tradičním hostem je družstvo z Moravského Krumlova, jehož jádro je tvořeno hráči krumlovské kopané.

Letošního ročníku se zúčastnilo celkem sedm týmů: Višňové A, Višňové B, Staří páni, Nealko, Promile team, Dorost Višňové a družstvo Moravského Krumlova. V herním systému „každý s každým“ formou patnáctiminutových utkání bylo odehráno dvacet jedna utkání a v 15.30 byl vyhlášením výsledků turnaj ukončen.

Vítězem letošního ročníku se stalo družstvo Nealko, které porazilo i každoročního výrazného favorita z Krumlova, jež skončil na druhém místě. Třetí pak obsadilo mužstvo Višňové A.

Večer po skončeném turnaji byla připravena sportovci TJ taneční zábava se skupinou Vicomt. I ta má svou tradici a výraznou oblíbenost mezi mladými.

Fotbalové družstvo Nealko:

Horní řada zleva: Pokorný, Korek, Kollner, Kůra, Kirschner, Adámek,

Přední řada zleva: Brodík M., Klaudinger, Brodík R.,

Golman vpředu: Vyhnálek

Kontakt

Městys Višňové

www.visnove.cz

info(at)visnove.cz

tel.: 515339130

starosta:

+420 602 640 403

místostarosta:

+420 736 531 841

všechny kontakty zde